Menü
Kosár

AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ OLAJ ATF MULTI VEHICLE*4 LITER

AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ OLAJ ATF MULTI VEHICLE*4 LITER
AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ OLAJ ATF MULTI VEHICLE*4 LITER
8 700 Ft
Nettó ár: 6 850 Ft
  • Készlet: Készleten: 1.0000 db
  • Rendelési szám: KB-017909
  • Eredeti cikkszám: GULF-MULTIVEHICLEATF-4L
Megtekintések: 182

A Gulf Multi-Vehicle ATF egy szintetikus automata sebességváltó olaj / folyadék kifejezetten a továbbfejlesztett multi-vehicle (több-jármű) adaléktechnológiával lett kifejlesztve, hogy a járművek széles skáláját szolgálja ki, eltávolítva a hagyományos Dexron® III/MERCON® multi-vehicle formulák korlátozásait. A Gulf Multi-Vehicle ATF megfelel vagy túlteljesíti az európai, észak-amerikai és ázsiai automata sebességváltó/járműgyártók összetett követelményeit, beleértve a Japán Autógyártók Szövetsége által készített JASO 1-A teljesítmény szabványt is.

A Gulf Multi-Vehicle ATF kiváló hőoxidációs stabilitással, kopásvédelemmel és vegyianyag elhasználódási ellenállással rendelkezik, ami hosszabb folyadék és sebességváltó élettartamhoz vezet. Tökéletesített rezgésgátló tulajdonságok, nyomatékkapacitás, alacsony hőmérsékleti tulajdonságok egyesítve a kiegyensúlyozott súrlódási stabilitással jobb váltóérzetet és vezethetőséget biztosítanak. A fokozott korróziógátló tulajdonságok, a habzásgátlás és a tömítésvédelem jobb folyadékstabilitást és berendezés kompatibilitást kínálnak. A Gulf Multi-Vehicle ATF minimalizálja a készletköltséget és a helytelen alkalmazás veszélyét a számos alkalmazáshoz való megfelelőségnek köszönhetően. Az extrém magas viszkozitási index és nyírószilárdság megfelelő kenőképességet biztosít a teljes szervizélettartam során magas üzemelési és alacsony indítási hőmérsékletek között is. A Gulf

Multi-Vehicle ATF sebbeségváltó olaj megfelelő azon észak-amerikai személy, és teherautók automata sebességváltóihoz, melyek a Chrysler ATF+3/4-nek, a Dexron® III-nak és a MERCON® V-nek megfelelő minőségű folyadékokat igényelnek. Szintén megfelelnek az európai és ázsiai járművekhez, mint: Audi, BMW, Chrysler, Daimler, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, KIA, MAN, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo és másokhoz, melyek ilyen minőségű folyadékokat igényelnek, és az Aisin-Warner, Allison, Voith, ZF és mások által gyártott automata sebességváltókhoz. Megjegyzés: Nem megfelelő a folyamatosan változó áttételű nyomatékváltókhoz (CVT), duplakuplungos váltókhoz (DCT), Ford Type F/G-hez, Daimler MB 7 sebességeshez (NAG 2), ZF 6 sebességeshez.

Tulajdonságok: Szabványok: Paraméterek:
Suruség @ 15°C ASTM D4052 851 kg/m3
Kinematikai viszkozitás @ 40°C ASTM D445 35.0 mm2/s (cSt)
Kinematikai viszkozitás @ 100°C ASTM D445 7.3 mm2/s (cSt)
Brookeld viszkozitás @ -40°C ASTM D2983 7500 mPa.s (cP)
Viszkozitási index ASTM D2270 180
Lobbanás (COC) ASTM D92 210°C
Dermedéspont ASTM D97 -48°C

Megfelelt: Audi/VW: TL 52180, G 052 180, Suzuki: TC / NS-2 / CVT Green 1, Ford: CVT30 /MERCON® C, Dodge/Jeep: NS-2/CVTF+4, Honda:
HMMF, GM/Saturn: DEX-CVT, Toyota: Toyota TC, Ford: CVT23, Nissan: NS-2, Mercedes-Benz: 236.20, Mitsubishi: CVTF-J1/SP-III, Subaru. NS-2 /
Lineartronic CVTF, Hyundai / Kia: SP-III, Mini Cooper: EZL 799