Menü
Kosár

Rólunk

1992 - ben indult vállalkozásunk mezőgazdasági gépalkatrész forgalmazásával kezdte tevékenységét. Az igényeket követve egyre több, elsősorban Claas kombájnalkatrészekkel és Oros kukorica csőtörő adapteralkatrészekkel bővítettük kínálatunkat. Alkatrészeink egy része saját gyártásból, másik része hazai és külföldi beszállítóktól származik. Forgalmazott alkatrészeink minősége és élettartama megfelel az elvárásoknak. Eredeti alkatrészek beszerzését néhány napos határidővel vállaljuk. Kiváló minőségű és kedvező árú termékeinket beföldi és külföldi partnereinknek szállítjuk.

Rostagyártási tevékenységünket 1997 - ben indítottuk. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy kiváló minőségű lamellás rostákat, síkrostákat, kombájnalkatrészeket gyártsunk és gyártassunk. Eredetivel azonos minőségű, megbízható lamellás és síkrostákat szállítunk vevőinknek Claas; John Deere; New Holland; Fortschritt (MDW); Sampo; Massey Ferguson kombájnokhoz.

Időközben egyéb alkatrészek gyártását is felvettük palettánkra, mint a szalmarázó ládák, lépcsős maggyűjtő asztalok, gumitömítések, stb.

Igény esetén és mintadarab alapján egyedi rosták elkészítését is vállaljuk.


Cégünk folyamatosan bővíti kínálatát és új webáruházat indítottunk a www.trtshop.hu címen. A mezőgazdasági alkatrészek mellett már játékok és kézi szerszámok forgalmazásával is foglalkozunk.

Játékok között a német gyártású Bruder márka található meg. A Bruder márka nemcsak a valós kinézetre helyezi a hangsúlyt, hanem a csúcsminőségre és a hosszú idejű tartósságra is. A valódi játékélményt a kinyitható ajtók, ablakok és motorháztető, a mozgatható alkatrészek, illetve az egyéb működő funkciók garantálják.

A kézi szerszámok között pedig a szintén német Metabo márka szerepel. A Metabo kiváló minőségű elektromos szerszámokkal és tartozékaikkal biztosítja a megfelelő és biztonságos használatot. Ipari, professzionális alkalmazásra, illetve otthoni kisebb szerelésekre is tökéletes választás.HVG & CÉGINFORMÁCIÓ.HU BRONZ TANÚSÍTVÁNYA HVG és a Céginformáció.hu a több mint egy évtizede tartó sikeres TOP 500 -as céglista közös projekt után létrehozta az "Ajánlott cég" tanúsítványt, aminek követelményrendszere alapján a www.rostagyartas.hu weboldalt és webáruházat is üzemeltető cégünk, a Kom - Belt Kft. eleget tesz a bronz kategória kritériumainak.
A MINŐSÍTÉS FELTÉTELRENDSZERE


Min alapul az ajánlott cég bronz tanúsítvány feltételeinek a kiválasztása? A Céginformáció.hu Kft több évtizede foglalkozik cégminősítéssel, ahol a cégek fizetésképtelenségének valószínűségét próbáljuk előrejelezni. Ehhez számos adat áll a rendelkezésre, mint például cégadatok, pénzügyi adatok, negatív/pozitív események. Többváltozós statisztikai módszerek segítségével vizsgáljuk az adatbázist és keressük azokat a tényezőket, amik abban játszanak szerepet, hogy egy cég csődeljárás vagy felszámolási eljárás alá kerül. A rendelkezésre álló adatok közül a legnagyobb hatása a negatív eseményeknek van, mint a bírósági és NAV-os végrehajtás, adószám felfüggesztés, az Áfa fizetés elmulasztása. A 2019-es év szeptember közepéig megindított 3950 felszámolási eljárásból 3775 cég esetében fellelhető az említett negatív események közül legalább egy.

A bronz tanúsítvánnyal rendelkező cégek esetében tehát a bedőlés valószínűsége lényegesen alacsonyabb, mint az azzal nem rendelkező cégeknél. A tanúsítvány megléte tehát nem azt jelenti, hogy az adott cég nem fog valamilyen fizetésképtelenség eljárás alá kerülni vagy nem lesznek számlafizetési nehézségei, hanem az ő esetükben lényegesen alacsonyabb annak a valószínűsége, hogy felszámolás alá kerüljön.