SZEMÉLYGÉPKOCSI, TEHERAUTÓ ÉS MOTORKERÉKPÁR ALKATRÉSZEKKEL BŐVÍTETTÜK KÍNÁLATUNK!



Partnerünk piacvezető alkatrész- és szolgáltatás beszállító a magyar és a román piacon és vezető helyének a megtartását valamint a folyamatos növekedést tűzte ki célul, új szolgáltatásokat és megoldásokat ajánlva az ügyfelek minél jobb kiszolgálásának az érdekében. 


Kínálatunkat a régió egyik legjelentősebb autó- és javítóipari szolgáltató csoportosulásának termékeivel bővítettük, megoldásokat kínálva az autó- és javítóipar igényeire.


Beszállítónk Magyarországon, Romániában, Szlovéniában az autó- és javítóipari partnerek munkáját egy átfogó termék- és szolgáltatás portfólióval segíti:


  • Eredeti gyári OEM alkatrészek, egyenesen a gyártótól. Minden típushoz akár 1-3 munkanap alatt
  • Gyári minőségű utángyártott alkatrészek minden típushoz 1-3 munkanap alatt
  • Kenőanyagok, festékek, kiegészítők, speciális műhelyfelszerelések
  • Gumiabroncsok, akkumulátorok


Cégünk célkitűzése, hogy az elérhető legjobb minőségű cserealkatrészeket biztosítsuk Partnereink számára. A modern autók komplexitását figyelembe véve ez nem egyszerű feladat, több, mint 350 beszállító termékeire van hozzá szükség.


Több mint 450 márkából álló ajánlatunkban megtalálható minden jelentős OE gyártó márkája, kiegészítve a csak cserealkatrész piacon működő cégek minőségileg megfelelő, de ár szempontjából kedvezőbb termékeivel.


Naponta kétszer érkező szállítással biztosítjuk, hogy a keresett alkatrészt a lehető leggyorsabban átadhassunk megrendelőinknek!


Bővebb információért keressen minket elérhetőségeinken vagy kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!