Weboldalunk megújult külsőt és modernebb belsőt kapott. Reméljük, hogy az új oldal és a kibővült szűrőrendszer még könnyebbé teszi a megfelelő termékek kiválasztását és megvásárlását.


Továbbra is folyamatosan bővülő termékkínálattal, azonban modernebb megjelenéssel és rendszerrel várjuk Önöket. Az indulással egyidejűleg még tovább finomítjuk az oldalt, hogy minél egyszerűbb és kényelmesebb legyen Önök számára az oldalunk használata, éppen ezért előfordulhatnak apróbb fennakadások, emiatt elnézésüket kérjük. Reméljük, hogy az új oldal még könnyebbé teszi a megfelelő termékek kiválasztását és megvásárlását, valamint az új megjelenés is elnyeri tetszésüket!


FONTOS! Az előzetesen regisztrált vásárlói fiókok megmaradtak, azonban az adatvédelmi törvény miatt a jelszavak nem kerültek át az új weboldalunkra. Minden fiók regisztrált e-mail címére kiküldtünk egy ideiglenes jelszót, amellyel be tudnak lépni az oldalra, viszont ezt kérjük az első belépés alkalmával megváltoztatni! Amennyiben nem kaptak ilyen levelet, kérjük, hogy az "Elfelejtett jelszó" használatával kérjenek újat az előzőleg regisztrált e-mail címre! A felhasználónév és az e-mail cím mezőbe is az előzőleg használt e-mail címet kell megadni!


Fennakadás, probléma esetén keressék a weboldal üzemeltetésének illetékesét, Margl Tamást az alábbi címen: info@rostagyartas.hu


Köszönjük megértésüket!