Menü
Kosár

MULTIFUNKCIONÁLIS OLAJ*GRIZZLY 500ML

MULTIFUNKCIONÁLIS OLAJ*GRIZZLY 500ML
Új
MULTIFUNKCIONÁLIS OLAJ*GRIZZLY 500ML
2 096 Ft
Nettó ár: 1 650 Ft
  • Készlet: Készleten: 12 db
  • Rendelési szám: KB-046289
  • Tömeg: 0.5 kg
  • Eredeti cikkszám: GRIZZLY-39060000
Megtekintések: 12

Új, ásványiolaj-alapú, nagy teljesítményű multifunkciós olajunk egy igazi mindentudó: meglazítja a berozsdásodott csapokat, csőszerelvényeket, csavarokat, anyákat, csuklókat, Bowden-kábeleket, tengelyeket, zárakat és egyebeket.

Ezenkívül a multifunkciós olaj keni a zárakat, zsanérokat, perselyeket, láncokat vagy ajtózárakat. Tisztítja és ápolja a műanyag és fém alkatrészeket, például a paneleket és házakat. Ezenkívül megakadályozza, hogy a fémeken, elektromos egységeken, kábelcsatlakozásokon, reléken, dugókon és kapcsolókon korrózió alakuljon ki. Segítségével véget lehet vetni a zárhengerek és zárak eljegesedésének.

A kitűnő korrózióvédelmi értékeket a speciális adalékok és egy vékony, viszkózus védőréteg segítségével éri el, mely a legkisebb egyenetlenség esetén is véd a nedvességtől. A kiváló minőségű, kopás elleni adalékok gondoskodnak a kitűnő kenési tulajdonságokról, és csökkentik a súrlódást és a kopást.

- Kiváló rozsdába való behatolási képesség és magas szintű rozsdaeltávolítás az optimális kúszási tulajdonságoknak köszönhetően
- Nagyon jó kopás és oxidáció ellen
- Kiváló vízkiszorítás
- Nagyon jó korrózióvédelem
- A szennyeződések, zsír- és olajmaradványok tökéletes felmarása
- Gyanta-, sav- és szilikonmentes
- Nagyon jó gumi-, festék- és műanyagkompatibilitás